Ondernemende GIS-specialist (36-40 uur)

Ondernemende GIS-specialist (36-40 uur)

Werkwijze(R) groeit! Proces optimalisatie door middel van geolocatie gebonden werkmethode in de buitenruimte is het domein van Werkwijze(R). Daar gebeurt het! Werkwijze(R) werkt aan de ondersteuning van het beheer van de buitenruimte voor haar klanten. Met een enthousiast team en betrokken medewerkers staan we elke dag weer klaar om de buitenruimte specialisten te ondersteunen met onze procestool.

Werkwijze(R) heeft een eigen procestool ontwikkeld op de software van ESRI, hiermee worden organisaties in de buitenruimte ontzorgd met duidelijke en overzichtelijke procesinrichting voor het beheer van die buitenruimte.

Werkwijze(R) is aan het groeien en daarom op zoek naar specialisten die de taal van het beheer begrijpen én in staat zijn dat te vertalen naar de mooie GIS oplossingen.

We zoeken jou om dat samen met ons te bereiken. Ben jij de

Ondernemende GIS specialist

Dan hebben wij een hele toffe uitdaging voor je.

Heb je net als wij een passie voor procesoptimalisatie in combinatie met een mooi programma én hecht je grote waarde aan een goed verzorgde buitenruimte? Dan hoor je helemaal bij ons. Hou je ervan om ondernemend bezig te zijn?

Als Ondernemende GIS specialist bied je Technische ondersteuning op het gebied van projectinrichting in ArcGIS Online , databeheer en project ondersteunende taken zoals het uitvoeren van data-analyses ,het uitvoeren van mappings en de uitdagende activiteiten m.b.v. ArcGIS Pro.

Klanten en collega’s komen graag bij jou om de zaken te regelen. Als GIS Specialist bied jij die specifieke technische ondersteuning die klanten of collega’s op dat moment nodig hebben.

Je hebt steeds het doel voor ogen zodat het werkproces van de klant is geborgd in de kaart.

Verantwoordelijkheid is bij ons een kernbegrip, een vanzelfsprekendheid. Samen met de klantmanager bewaak jij het resultaat.

Jouw dag op kantoor?

We starten met een goede kop koffie en spreken dan de dag door tijdens de start up. Je houdt je bezig met de inrichting en configuratie van de procestool. Je zorgt ervoor dat binnen de projecten de data op orde zijn én dat data op de juiste wijze wordt toegepast. Hierdoor heeft onze klant de juiste GIS oplossing in handen. Je hebt contact met de klant, en de klantmanager, zo weet je precies wat de doelstelling is en waar je op moet letten. Je komt allerlei lastige vragen en issues tegen die jij op mag lossen d.m.v. een goede toepassing in ArcGIS Pro of ArcGIS Online.

’s Avonds sluit je de deur met een tevreden gevoel. Iedereen is voor de volgende dag weer op de hoogte van de bijzonderheden. De klanten zijn geïnformeerd over de voortgang en start van de projecten.

Vrijdagmiddag zorg je er natuurlijk wel voor dat je aansluit bij de weekafsluiting!

Jij bent onze kandidaat als je:

 • Enthousiast wordt van het werken met ESRI producten én de eigen bouwblokken van Werkwijze(R)
 • Aantoonbare werkervaring hebt in GIS toepassingen.
 • Ondernemend bent ingesteld omdat je kansen voor klanten niet onbenut laat.
 • Uiteraard heb je voldoende kennis van ArcGIS Online en ArcGisPro of je bent bereid dit te gaan leren.
 • Goed overweg kunt met het werken met MS Office (Excel, Word, Outlook, etc.), Windows of Mac en online-applicaties, CRM programma’s.
 • Werkt vanuit kansen en mogelijkheden.
 • Flexibel bent ingesteld, en goede sociale vaardigheden hebt.

Wat mag je verwachten van Werkwijze(R):

 • Je krijgt een uitdagende, zelfstandige baan binnen een team van enthousiaste en betrokken collega’s
 • Dat je volop ruimte hebt om je te ontwikkelen en in het bedrijf verder te groeien
 • Passend salaris (afhankelijk van competenties en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Vrij invulbare werkdagen en werktijden in samenspraak met je collega’s
 • Mobiliteit is bespreekbaar.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met Nienke Oosten via 06-14736532 of [email protected]

 

Stuur je sollicitatie naar [email protected]

Eerst ervaren? Loop gerust een dag mee.