Vacature Servicedesk en Configuratiemedewerker

Vacature Servicedesk en Configuratiemedewerker

Ben jij student, heb jij een tussenjaar of veel vrije tijd en ben je op zoek naar een baan waarbij je onze klanten blij gaat maken? Dan ben jij dé geschikte kandidaat voor deze vacature. Als servicedesk- en configuratiemedewerker ga je namelijk onze klanten helpen met de vragen die ze hebben.

Wat is Werkwijze(R) voor bedrijf?

Werkwijze(R) is een jong en snelgroeiend bedrijf dat een innovatieve software oplossing maakt voor aannemers in de buitenruimte. We werken met een online, digitaal kaartensysteem dat gebaseerd is op ArcGIS. Op kantoor werken diverse soorten collega’s, van software specialisten tot accountmanagers.

Waar ga je werken?

Het kantoor van Werkwijze(R) staat in Vianen, in de provincie Utrecht. Op kantoor werk je met ongeveer 10 collega’s en kun je gebruik maken van de gevulde koelkast en de heerlijke bonenkoffie!

Wat ga je allemaal doen?

In deze functie ga je de klantvragen die telefonisch of per mail binnenkomen verwerken en oplossen. Daarnaast beheer je content en accounts, en voer je configuraties voor klanten door in overleg met de projectleider.

Bij Werkwijze(R) investeren we graag in mensen voor de lange termijn. Daarom is deze functie ook een eerste stap richting een traineeship binnen onze organisatie als je je studie hebt afgerond.

Het is de bedoeling dat je twee van de drie dagen met je collega’s op kantoor werkt. De derde dag kan je, als je dat wil, thuiswerken.

Wij hopen dat je:

  • Affiniteit hebt met de buitenruimte.
  • Positief bent ingesteld.
  • Communicatief sterk bent.
  • Gestructureerd en logisch werkt.

Wat wij je willen bieden:

  • Een salaris dat afhankelijk is van je enthousiasme en je wil om te leren
  • Een prettige werksfeer op een gezellig kantoor