Onze werkwijze

Het Werkwijzer-platform is opgebouwd uit bouwblokken. Ieder bouwblok vertegenwoordigt een essentieel werkproces in het beheer van de buitenruimte. Heeft u een bouwblok niet nodig omdat u niks met bomen doet? Geen probleem, dan laten we die achterwege. In 3 heldere stappen stellen wij een passende Werkwijzer voor u samen. 

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/d2Vya3dpanplci1rYWFydC1ubA%3D%3D/62b98085c2f12/werkwijzerjuni22-ceesvdwal_102_2_20220627_120349.jpgwerkwijzerjuni22-ceesvdwal_102_2_20220627_094750

Stap voor stap naar een passend proces

We brengen uw vragen in kaart

Iedere organisatie is anders, daarom beginnen we altijd met een intakegesprek. Wie bent u, wat doet u en wat heeft u nodig? Werkwijzer heeft veel ervaring in de buitenruimte, daardoor kunnen wij de juiste vragen stellen en snel doordringen tot de essentie. Op basis van uw voorkeuren stellen wij een passend Werkwijzer-platform voor u samen.

We selecteren passende bouwblokken

Iedere organisatie is anders, maar in de kern verlopen de werkprocessen van organisaties in de buitenruimte hetzelfde. Daarom hebben wij basisbouwblokken gebouwd. In die blokken zitten de meest voorkomende essentiĆ«le werkprocessen al verwerkt. En zit er een blok bij waar uw organisatie niks mee gaat doen? Geen punt, dan halen we dat blok eruit. 

We maken Werkwijzer op maat voor uw werkwijze

Iedere organisatie is anders, daarom bieden we naast onze standaard blokken ook maatwerk blokken aan. Met deze extra blokken bestrijken we inmiddels een groot deel van de bijzondere of afwijkende werkprocessen in de buitenruimte. Mist u toch nog een bouwblok? Dan gaan we graag voor u aan de slag om die te realiseren. 

Geen passende bouwblokken voor uw proces? Dan maken wij deze op maat.